top of page
Park in de herfst
Jongen kijkt door keukenrol naar vader

Contact

Park in de herfst

Vul hieronder je gegevens in en stuur je bericht aan Coachpraktijk Ruys of via de chat en ik neem contact met je op! 

Bedankt voor je bericht!

De kindercoachsessies zullen plaatsvinden in mijn coachpraktijk aan de Huizerweg nummer 54, in het Heart House, te Bussum. Er is mogelijkheid om te parkeren aan de achterzijde van het pand. Je vindt de inrit naast Huizerweg nummer 58 (tandartspraktijk). Op de website van Heart House, vind je een kopje met huisgenoten bovenaan, klik dan op '2e etage', daar vind je mij. Als we afspreken voor de kindercoachsessies, zal ik jullie beneden ontmoeten. Tijdens een sessie kun je eventueel wachten in het Heart House café of bij mooi weer buiten in de tuin. 

Tarieven

Telefonische kennismaking

Gratis

Intakegesprek (± 60-90 minuten)

€75,00

Telefonisch consult (± 60 minuten):

€60,00 p/u

Consult op school (± 60 minuten):

€75,00 p/u

Kindercoachsessie (± 60 minuten):

€75,00 p/u

​​

Alle bedragen zijn inclusief 21% BTW, daarnaast is ook tussentijds contact via de e-mail in de bedragen meegenomen, zo ook de materialen die gebruikt worden tijdens de kindercoachsessies van Coachpraktijk Ruys. Bij eventuele reiskosten reken ik €0.23 p/km. Facturen worden via de e-mail verzonden en dienen binnen 15 dagen betaald te zijn. 

Vergoeding door zorgverzekeraar:
Kindercoaching wordt niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Annulering:
Kan een afspraak niet doorgaan? Afspraken kunt u tot uiterlijk 24 uur van tevoren afzeggen. Afspraken die niet tijdig worden afgezegd, worden in rekening gebracht.

bottom of page